Lej dit festtelt hos Festlig Udlejning i Midtjylland

Hos Festlig Udlejning tilbyder vi professionel teltudlejning til alle slags fester og arrangementer omkring Vejle, Horsens og Herning. Vores festtelte er i den højeste kvalitet, og vi forstår vigtigheden af at skabe den perfekte festoplevelse for vores kunder. Så drømmer du om en uforglemmelig fest i de bedste rammer, så tøv ikke med at ringe til os og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Giv os et kald

Vi skaber de bedste rammer

Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker, og vores dedikerede team er klar til at hjælpe med alt fra opmåling til telt, levering og opsætning. Vores mål er at gøre processen så problemfri som muligt for dig. Ved at vælge Festlig Udlejning får du en samlet pakke, hvor vi er din eneste leverandør, der dækker alle detaljer af din teltfest. Skal vi også stå for lækre drinks til din fest, tager vi selvfølgelig smagsprøver med til vores møde. 
 
Når du vælger os, får du:

 • Bredt udvalg af teltstørrelser
 • Gratis opmåling 
 • Kvalitets telte 
 • Professionel opsætning
 • Fokus på kundeservice og kundetilfredshed
 • Yderst fleksible levering og opsætningsmuligheder
 • Nedtagning af teltet
 • Priser, der er skruet i bund

Hvorfor holde fest i et telt?

At holde en fest i telt er en unik og mindeværdig oplevelse, som kan give dig og dine gæster en fantastisk tid sammen. Der er flere grunde til, hvorfor du skal overveje at holde din næste fest i et telt.

3 gode grunde:

 • Vælg selv placeringen af dit festtelt
 • Skab unik atmosfære med et telts åbne design, uanset om det er et stort eller lille telt
 • Fleksibel løsning, da du kan leje festteltet i den størrelse, der passer bedst til dit selskab og ligeledes leje det udstyr, som gør din fest uforglemmelig.

 
Samlet set er der mange gode grunde til at overveje at holde fest i et telt. Det er en fantastisk måde at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster, og det giver mulighed for at tilpasse og skræddersy festen til dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag

Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller firmafest, så står Festlig Udlejning klar med det perfekte telt til din fest. Vi har alt der skal til for at holde en fest, der sent er glemt!

Så ring til os på 71787485 eller send en mail på info@festligudlejning.dk, og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.