Hold din studenterfest i et unikt festtelt

Studenterfesten er en af de største milepæle i enhver studerendes liv. Det er en aften fyldt med sjov, glæde og masser af gode minder. Og hvad kunne være en bedre måde at fejre denne store begivenhed end med en fest i haven i et festtelt? En studenterfest i haven giver dig mulighed for at nyde det gode vejr og skabe en afslappet og festlig atmosfære. Hos Festlig Udlejning er vi specialister i, hvilket udstyr der skal til for at holde den perfekte studenterfest i telt. Hos Festlig Udlejning tilbyder vi professionel teltudlejning til alle slags fester og arrangementer omkring Vejle, Horsens og Herning. Kontakt os i dag og fortæl, hvordan vi kan gøre din store dag uforglemmelig.

Derfor skal du holde studenterfest i haven

Haven er en oplagt festlokation, når du skal fejre din veloverstået eksamen og stemningen er i top. Der er mange fordele ved at vælge at holde sin studenterfest i et telt i haven. For det første giver det dig og dine gæster mulighed for at nyde det gode vejr og skabe en afslappet atmosfære. At holde fest i haven kan give en mere intim og personlig stemning end et lejet festlokale.
 
En anden fordel ved at holde studentergilde i et telt hjemme i haven er, at det giver mere frihed til at tilpasse festen efter dine ønsker og behov. Du har frie tøjler til at pynte haven og festteltet på den måde, du ønsker, og du kan vælge at supplere din fest ved at leje ekstra udstyr, såsom bar, fadølsanlæg, lys- og lydanlæg og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 
Der kan også være en økonomisk gevinst ved at leje et telt til din studenterfest, end leje et traditionelt festlokale. Og når du holder fest i haven, bestemmer du selv, hvornår din studenterfest slutter i modsætning til lejede lokaler. Kan du også se de mange muligheder i at holde studenterfesten i haven, så ring og få en uforpligtende snak allerede i dag.

Kontakt os i dag

Hvis du vil fejre din studenterfest i et festtelt, så kontakt Festlig Udlejning i dag! Vi tilbyder fleksible aftaler og leverer altid til aftalt tid og pris. Ring til os på 71 78 74 85 eller send en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.