Skab uforglemmelige øjeblikke med vores serviceudlejning

Er du på jagt efter det allerbedste inden for serviceudlejning til din fest, bryllup eller barnedåb?

Hos Festlig Udlejning har vi nøje udvalgt vores service, både glas, tallerkener og bestik til borddækning og et pænt udvalg af borde og stole.

Vi tilbyder vores serviceudlejning til alle omkring Vejle, Horsens og Herning. Sammen kan vi forvandle din fest til noget ganske særligt.

Kontakt os

Løft din fest og lej al service hos Festlig Udlejning

Når det kommer til at dække det perfekte bord, må der ikke mangle noget. Det kan være en udfordring at samle alt nødvendigt service til en stor fest.

Netop det forstår vi hos Festlig Udlejning, og derfor har vores serviceudlejning et bredt udvalg af glas, bestik, tallerkener og alt andet, hvad du må have brug for til din fest.

Vores serviceudlejning består af et omfattende udvalg af service til enhver fest. Uanset om det er flade tallerkener, dybe tallerkener, frokosttallerkener, desserttallerkner, kopper, understel, flødekander og sukkerskåle også alt indenfor glas og bestik kan du leje hos os - vi har det hele klar til dig.

Lad os gøre det nemt for dig. Tag kontakt til os allerede i dag, og lad os levere alt det nødvendige til din fest, så kan du fokusere på at skabe uforglemmelige øjeblikke.

Lej komfortable stole og unikke borde

Ønsker du at komforten er i højsæde, når det kommer til stole og borde? Hos Festlig Udlejning tilbyder vi et bredt sortiment, der passer til både fest, barnedåb, bryllupper og konfirmationer. Du kan vælge mellem 3 typer stole, ens for dem alle er dog at det er stabelstole, som betyder at de er nemme at håndtere.

  • Almindelig stabelstol:Prisvenlig stol, der både er praktisk og behagelig at sidde på.
  • Polstret stabelstol:Bred og robust sæde, der er blødt og behageligt.
  • Banquet stabelstol:Luksus stol med eksklusivt look, der passer perfekt til bryllupper og barnedåb.

Den komfortable og stilrene stol kommer ikke til sit fulde uden det perfekte bord. Vi udlejer også flere forskellige former for borde, der kan være med til at skabe en unik stemning til din næste fest.

Runde bord er meget populære, og det er der en god grund til. Med et rundt bord kan du skabe den perfekte balance af nærhed og komfort, hvor alle kan have øjenkontakt med hinanden og tydeligt høre, hvad der bliver sagt.

Ønsker du en mere traditionel bordopstilling, kan vi også tilbyde italienske klapborde i den bedste kvalitet. Der kan sidde 6 personer ved det 180x75 cm lange bord. Klapbordene kan klikkes sammen, hvilket betyder at de kan tilpasses til din fest og den bordopstilling, du ønsker.

Serviceudlejning i særklasse

Lad Festlig Udlejning være din samarbejdspartner, når du skal stable en uforglemmelig fest på benene. Med vores omfattende udvalg af service, borde og stole og dedikation til at levere højeste kvalitet, er vi din garanti for en mindeværdig festoplevelse.

Du kan kontakte os på telefon 71 78 74 85 eller sende en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.