Kuppeltelt til enhver festlig begivenhed

Hos Festlig Udlejning kan du leje et kuppeltelt til enhver festlig anledning. Vores kuppeltelt er i høj kvalitet og sikrer en behagelig og festlig atmosfære til din havefest, bryllup, studenterfest eller måske konfirmation. Vi har et bredt udvalg af kuppeltelte i forskellige størrelser og designs, som vi kan tilpasse til dine specifikke behov. Så skal vi hjælpe dig med at skabe rammerne for din næste fest, så ring og få en uforpligtende snak allerede i dag.

Giv os et kald

Du bestemmer, vi leverer!

Vi ved, at det at planlægge en fest, uanset størrelse, kan være en stressende affære, derfor er vores fokus på at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker, og vores dedikerede team er klar til at hjælpe med alt fra gratis opmåling til telt, levering og opsætning. Vores mål er at gøre processen så problemfri som muligt for dig.

Ved at vælge Festlig Udlejning får du en samlet pakke, hvor vi er din eneste leverandør, der dækker alle detaljer af din teltfest. Skal vi også stå for lækre drinks til din fest, tager vi selvfølgelig smagsprøver med til vores møde. 
 
Vi har et bredt udvalg af kuppeltelte, telte og udstyr, som du har mulighed for at leje til gode priser, der er skruet i bund.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Ekstra udstyr såsom lys, lyd, fadølsanlæg, slush ice maskine og meget mere
  • Professionel rådgivning og hjælp til at vælge det helt rigtige kuppeltelt til din fest
  • Markedets bedste priser

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel udlejningsservice af kuppeltelt i eller omkring Horsens, Vejle eller Herning, er Festlig Udlejning det perfekte valg. Vi er her for dig, og hjælper dig med at få de bedste omgivelser til din fest.

Priser fra 4000,- ex. moms for et kuppeltelt

Prisen på at leje en pavillon hos Festlig Udlejning varierer afhængigt af størrelse og om du skal have ekstra udstyr som for eksempel lys, bar eller lyd. Men vi slår os altid fast på, at vi har kvalitets pavilloner til uhørt billige priser. Du kan se vores prisliste her.

Kontakt os i dag

Så står du og mangler en leverandør af den perfekte kuppeltelt, så kontakt os allerede i dag, så står vi klar til at hjælpe dig med din næste fest.

Ring på 71787485 eller send en mail til info@festligudlejning.dk for at få en god snak om, hvilke rammer du drømmer om til din fest. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.