Lej en bar til din fest

Festlig Udlejning tilbyder en bred vifte af festudstyr til kunder, der planlægger forskellige typer af arrangementer og fester. At leje en bar er rigtig populær og det er der gode grunde til. Det er en fantastisk måde at skabe en festlig og indbydende atmosfære for enhver begivenhed. Vi tilbyder ikke blot den traditionelle bar, men vi er gået skridtet videre med mobil drinks bar. 

Så mangler du en bar til din næste fest i områderne i og omkring Vejle, Herning og Horsens, er vi klar til at hjælpe dig.

Giv os et kald

Vi leverer baren til din fest!

Når du lejer en bar til din private fest fra Festlig Udlejning, vil vi sørge for, at du og dine gæster får den bedste oplevelse. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at vi opfylder dine ønsker og behov. Vores professionelle team er utrolig fleksible og vil tage sig af alt det praktiske og sikre, at baren bliver sat op og taget ned, når det passer dig.

Hos Festlig Udlejning har vi 2 forskellige typer bar. Hver enkelt tilbyder unikke smagsoplevelser og muligheder for at hæve festens niveau til nye højder. 

Vores mobile drinks bar er klar til at servere lækre færdiglavede drinks direkte fra hanen. Vi har vores eget unikke koncept med hele 7 forskellige smagsvarianter i ét anlæg:

  1. Gin Hass
  2. Astronaut 
  3. Isbjørn
  4. Champagnebrus
  5. Filur
  6. Pink Lady
  7. Clear Passion

Vores andet koncept stammer fra populære Nordlund og Urban, som tilbyder en bred vifte af smagsoplevelser, der tilfredsstiller enhver festdeltagers ønsker. Uanset om du er til en forfriskende Vodka Passion eller en sprudlende brandbil, er der noget enhver smag, som serveres direkte fra fustagen. 

Vores to koncepter passer til enhver pengepung. Vores eget unikke koncept leverer kvaliteten til kun 65 kroner pr. liter. Ønsker du specifikt lukrative Urban og Nordlund kan du få det til 1150 kroner og 2500 kroner pr. liter. 

Den sidste løsning vi kan tilbyde hos Festlig Udlejning er en mobil bar, der kan sættes op, hvor du ønsker det. Her kræver det dog en bartender til at kreere dine yndlings drinks. 

Lej alt hos Festlig Udlejning

Vi tilbyder også leje af forskelligt udstyr, som kan være med til at skabe en mindeværdig fest blandt andet festtelt, lys, lyd eller måske du drømmer om et fadølsanlæg? Vores mål er at gøre planlægningen nem for dig, så du ikke bliver stresset. Vi kan også tilbyde en samlet pakke eller de festartikler, du mangler. Det betyder at vi er din eneste leverandør og du skal derfor holde styr på mindre.  

Festen starter i baren

Vi gør det nemt for dig at leje en bar og andet kvalitetsudstyr til din næste fest, uanset om det er til bryllup, sommerfest eller måske en firmafest. Vi er meget fleksible, og kommer når det passer dig. Kontakt os allerede i dag for at bestille din bar og lad os hjælpe dig med at få det bedste udstyr til din fest.

Du kan ringe til os på 71 78 74 85 eller sende en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.