Fest i Jylland

Ønsker du at holde din næste fest udenfor, men tør ikke helt løbe an på, at vejrguderne er med dig? Fortvivl ikke, vi har den rette løsning til dig. Hos Festlig Udlejning har vi et stort udvalg af festtelte og kuppeltelte til skarpe priser, så du kan holde den perfekte fest uden at bekymre dig om vejret. Vi tilbyder også leje af tilbehør som bar, lys og lyd, så din fest bliver så behageligt som muligt. Vi holder til i Give og hjælper gerne i Horsens, Vejle og Herning og omegn.

Lej festtelt til skarpe priser

Et festtelt er uundværligt, hvis du ønsker at holde fest udendørs. Det er ikke til at komme udenom at vejret i Danmark kan være meget omskifteligt, men hos Festlig Udlejning synes vi ikke det skal holde dig fra at holde en fest i det fri. Alle vores festtelte er af høj kvalitet og kan klare alle slags vejrforhold, som gør det forsvarligt at være udenfor. 

Ligesom vejrforhold ikke skal skræmme dig fra at holde en fest udenfor, skal prisen heller ikke være en afgørende faktor. Derfor er vi stolte af at udleje festtelte, der passer til enhver pengepung uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi leverer hele pakken

Vi ved, at detaljerne er vigtige for at skabe den perfekte stemning til en fest, og derfor tilbyder vi alt, hvad du behøver for at gøre din fest til noget helt særligt. Vores mål er at gøre din fest så problemfri som muligt. Festlig Udlejning kan sørge for alt fra festtelt, borde, stole til drinks, lys og lyd og meget mere. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så du kan nyde din fest uden bekymringer.

Hos os kan du blandt andet leje:

Hos Festlig Udlejning tilbyder vi festtelte i Herning, Vejle og Horsens, så du kan holde din fest hvor som helst. Vores festtelte er perfekte til alle typer arrangementer, fra private havefester til store firmaevents.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på leje af festtelte til din næste fest eller event. Vi garanterer, at du vil blive imponeret over vores skarpe priser og høje kvalitet. Du kan ringe til os på 71 78 74 85 eller sende en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.