Pift din fest op med et fadølsanlæg

Hvad end du holder en stor eller lille fest, så kan et fadølsanlæg være en fantastisk ide. Det tilføjer ikke blot en festlig stemning, men det er også en praktisk måde at servere iskolde fadøl på til dine gæster. Hvis du ønsker at leje et fadølsanlæg til din fest, så er Festlig Udlejning dit bedste valg. Vi tilbyder fadølsanlæg af høj kvalitet, billige penge, fremragende kundeservice og fleksibilitet, som vil sikre at din fest bliver uforglemmelig.

Vi leverer i områderne omkring Herning, Vejle og Horsens. 

Giv os et kald

Vi leverer, når det passer dig!

Når du vælger Festlig Udlejning som din festleverandør sker det på dine præmisser. Fleksibilitet er et af vores nøgleord, for vi leverer og sætter fadølsanlægget op, når det passer dig uanset tidspunkt og om det er hverdag, weekend eller helligdag. Så kan du bruge tiden på at glæde dig til en god fest med kolde fadøl og godt humør.
 
Derfor skal du leje fadølsanlæg hos os:

  • Kvalitetsprodukter: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og alle vores fadølsanlæg er af høj kvalitet og 100% vedligeholdt
  • Fleksible løsninger: Vi leverer, når det passer dig
  • Vi tilbyder forskellige festpakker, hvor der er gode penge at spare
  • Vores kundeservice er i topklasse, og vi hjælper dig med at skabe den fest, du drømmer om

Vores mål er at gøre processen så problemfri som muligt for dig. Når du vælger Festlig Udlejning kan du få en samlet pakke, hvor vi er din eneste leverandør, der dækker alle detaljer af din fest. Skal vi også stå for lækre drinks til din fest, tager vi selvfølgelig smagsprøver med til vores møde. 

Alt til den perfekte fest

Hos Festlig Udlejning kan du leje fadølsanlæg, der har to haner, så køen til en kold fadøl ikke bliver for lang. Ønsker du at leje et fadølsanlæg på hjul, nogen vil måske kalde det en rullebar, uanset hvad, kan vi også klare det.

Udover leje af fadølsanlæg tilbyder vi også køb af fadøl fustage, og rådgivning, hvis du er i tvivl om mængden af fadøl til dit antal gæster eller har andre spørgsmål. 
 
Mangler du andet ekstraordinært udstyr til din fest, kan vi også hjælpe dig.

Vi tilbyder også leje af:

Kontakt os i dag og lej et fadølsanlæg

Så skal du holde fest og ønsker kolde fadøl, så hjælper vi gerne med fadølsanlæg og fadøl fustage til uhørt billige priser.

Ring på 71 78 74 85 eller send en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.