Gør jeres dag ekstra speciel

Hos Festlig Udlejning har vi specialiseret os i at gøre enhver fest til en mindeværdig oplevelse, og vores bryllupstelte er ingen undtagelse. Vores bryllupstelt er perfekt til den store dag, hvor du og dine gæster kan nyde den skønne atmosfære i et elegant og rummeligt telt. Vi hjælper gerne med at gøre jeres dag helt speciel med de rammer og omgivelser I ønsker og drømmer om. Vi hjælper i områderne omkring Vejle, Horsens og Vejle. Ring til os i dag og få en snak om, hvad vi kan tilbyde.

Skab et uforglemmeligt minde

At holde bryllupsfest i et af vores bryllupstelte er noget helt unikt, som giver jer mulighed for at give den store fest et personligt præg. Med et telt kan I selv bestemme lokationen, om det er i jeres have, sommerhus eller et helt tredje sted, så kan det kun blive noget specielt frem for et lejet lokale.

Lej et unikt bryllupstelt

Vi forstår, at jeres bryllup er en af de vigtigste dage i jeres liv. Derfor er vores fornemmeste opgave hos Festlig Udlejning at skabe de rammer I drømmer om med det telt, som passer bedst til jeres bryllup. Vi har bryllupstelte til det lille intime selskab eller skal det være et stort telt, der kan rumme alle dine gæster? Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Vi har også smukke kuppeltelte, som kan sammensættes på flere forskellige og festlige måder. Så tøv ikke et sekund med at kontakte os, hvis I ønsker noget helt ekstraordinært til jeres bryllup.

Du bestemmer, vi leverer!

Skal vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige festtelt til jeres unikke og uforglemmelige bryllup, så ring og fortæl os om jeres ønsker og drømme. Vores mål er at gøre jeres kommende bryllup så problemfrit som muligt. Festlig Udlejning kan sørge for alt fra bryllupstelt, borde, stole til drinks, lys og lyd og meget mere. Lad os tage os af de praktiske detaljer, så I kan nyde jeres store dag uden bekymringer.

Hos Festlig Udlejning er vi meget fleksible og derfor er det dig, der bestemmer, hvornår dit bryllupstelt skal sættes op. Ring på 71 78 74 85 eller send en mail på info@festligudlejning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

Følg vores Facebookside for at få adgang til eksklusive tilbud og nyheder om vores udlejningsservice. Vi opdaterer løbende vores side med gode tilbud og information om vores produkter og tjenester. Så følg os på Facebook og vær den første til at høre om vores gode tilbud.